Kurtlar Vadisi Pusu Sarp Bey Kimdir ? Murat Parasayar Resimleri

Bookmark and Share


1966 yılında Bursa'da doğdu. 1987 yılında mankenliğe başladı. Çok sayıda reklam filmi, katolog ve defile çalışmasında görev aldı. Murat Parasayar, oyunculuğa "Barışta Savaşanlar" dizisi ile başladı. Bir çok film ve dizide oynadı. Sunuculuk yaptı.

Filmografi 


2010 Bir Adam Yaratmak (Tiyatro) 
2009 Kırık Kalpler 
2008 Ölümsüz kahramanlar, Elif Abla ve Afacanlar
2007 Çile, Yarınsız Gece, Küçük Semazen 
2006 Aloya, Kiralık Anne 
2005 Pembe & Mavi, Tuzak, Başkan 
2004 Camdan Pabuçlar, Harput Güneşi, Paydos, Aşkımızda Ölüm Var, Villa 
2002 Seni Yaşatacağım, Belalım Benim 
2001 Benim İçin Ağlama 
1999 Sen Allahın Bir Lutfusun
1998 Ayrı Dünyalar 
1997 İlk Aşk 
1996 Komşular
1995 Gül ve Diken, Mirasyediler
1994 Yalnız Güneş Şahitti 
1993 Gerçek Kesit, Barışta Savaşanlar 

{ 0 yorum... Tümünü Gör / YORUM GÖNDER! }

Yorum Gönder

YORUMUNUZU BURADAN BIRAKIP DÜŞÜNCELERİNİZİ, SORULARINIZI BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.